Bună!

Eu sunt Romina Faur și mă ocup de comunicare pentru proiecte frumoase.

Parcursul meu profesional a fost, până acum, unul pentru care sunt recunoscătoare clipă de clipă. Am început prin a face comunicare pentru ONG-ul ECO CLUB Timișoara în timpul facultății, punând în practică ceea ce ni se prezenta la secția Marketing a Facultății de Ecoconomie și Administrarea Afacerilor din Timișoara. Am continuat cu un master pe Publicitate și Promovarea Vânzărilor în timp ce am creat bazele celei mai puternice campanii de promovare a mersului pe bicicletă din țară – Verde pentru Biciclete. Din 2008 am muncit alături de o echipă minunată și am susținut zeci de evenimente, care au adunat mii de oameni.  Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o drept Coordonator al acestei campanii care mi-a adus nenumărate satisfacții profesionale și bucurii personale. Am renunțat la coordonarea campaniei în iunie 2017.

Din 2010, am muncit în paralel pentru Arsenal Park – cel mai mare parc tematic din țară. De la promoter am ajuns PR Manager, poziție la care am renunțat în martie 2018 pentru a mă dedica altor proiecte.

Îmi iubesc munca, așa cum iubesc cărțile, iile frumoase și mersul pe câmp. Sunt pasionată de gătit simplu, cu produse naturale. Visez să am grădina mea de legume și să creez o platformă de păstrare a tradițiilor. Îmi fac timp mereu să merg la teatru și la expoziții. Învăț ce înseamnă o cafea bună și să practic yoga.

În prezent, scriu pe blog și pe alte site-uri colaboratoare, mă ocup de Social Media pentru câteva branduri și mă documentez pentru alte proiecte.

Cred în puterea simplității, adevărului și a bunului simț.