Ideea de a-mi face un blog mi-a venit acum câțiva ani. Nu am pus-o în practică din lipsă de timp: două joburi solicitante (coordonator Verde pentru Biciclete și Communication Manager pentru Arsenal Park), familie și prieteni, pasiuni întreținute și evenimente la care am participat. Am renunțat treptat la cele două proiecte mari – vezi aici și aici care au fost motivele mele. Momentan, mă ocup de imaginea unor branduri frumoase în Social Media, scriu articole și mă documentez pentru proiectele pe care urmează să le dezvoltăm în familie.

Mereu am fost activă și din acest motiv scriu despre domeniile de care sunt interesată: despre comunitate și acțiuni sociale și civice,  despre comunicare – publicitate și marketing, despre cultură, despre un stil de viață mai sănătos pentru trup și suflet, din dorința de a trăi frumos și împlinit. Scriu despre toate acestea, așa cum simt și cred. Accept colaborări pentru campanii din aria de mai sus, în măsura în care mi se potrivesc mie și principiilor mele de viață. Colaborările presupun avantaje reciproce, inclusiv financiare, însă nu fac compromisuri pentru asta. Nu am de ce. Blogul meu este oglinda mea și îmi voi exprima părerea în mod sincer, cu respect față de mine și față de cititorii mei. Îmi doresc ca articolele mele să ajungă la oameni frumoși și să ajute, în măsura în care este posibil. Așa cum și pe mine mă ajută să citesc articole pertinente ale altor bloggeri pe care îi urmăresc, fie ele plătite, fie nu.

Pentru fiecare colaborare se încheie un contract, iar articolele aferente vor fi marcate cu (P) sau (colaborare)  în titlu.

Solicitările și intențiile de colaborare se pot trimite pe contact@rominafaur.ro.