#SabresBestChoice

#SabresBestChoice

Marți seara am onorat invitația primită de la Deea de a lua cina la Restaurantul Sabres, restaurant cu bunătăți din pește. Îmi permit să spun de-abia acum ”bunătăți” pentru că, deși Sabres îmi era cunoscut de la prieteni și din online, nu îi trecusem pragul până atunci.

Motivul ar fi simplu: nu mă consider o cunoscătoare a ”peștelui”. Îmi plac păstrăvul, tonul și fructele de mare.  Devin pretențioasă la somon și butterfish. De câteva tipuri de pești mă feresc, după o mică documentare. Sunt totuși mereu dispusă să încerc ceva nou, astfel încât, după o zi lungă de muncă, seara m-a găsit la Sabres. Am mers împreună cu cei doi cei mai buni prieteni ai mei, cu care stabilisem să mă întâlnesc de fapt.

M-am simțit ca acasă din prima clipă. Au fost definitorii atmosfera caldă și plăcută, invitații frumoși și zâmbitori, gazdele mai mult decât binevoitoare, ospătarii amuzanți și săritori.  Nu mi s-a părut deloc deplasat să mă plimb de la o masă la alta, în căutare de conversație și discuții pe tema preparatului comandat. Și nu numai!! Ne-am întrecut în a realiza fotografii cu preparatele. Nu este o alegere oarecare a cuvintelor. Ne-am întrecut în sensul că fiecare dintre noi încerca să surprindă cât mai bine în fotografii specialitatea aleasă. În sfârșit, nu m-am mai simțit nelalocul meu să fotografiez mâncarea, pentru că și ceilalți făceau același lucru. Pentru că Sabres a lansat o provocare: #SabresBestChoice, o provocare prin care se dorește realizarea unui top al preparatelor, creat pe baza preferințelor clienților. Aceștia trebuie să urce fotografiile cu eticheta amintită pe contul lor de Instagram până în 10 aprilie și pot câștiga unul din cele 3 vouchere pentru Sabres Foodies și nu numai 😉

Alegerea mea a fost o salată cu creveți crispy, care mi-a făcut cu ochiul din prima. Am scanat de vreo două ori meniul și tot la ea m-am întors. Seara, simt nevoia să mănânc mai lejer, iar ingredientele au fost prea tentante: creveți, rucola, salată verde, semințe de pin, bucăți de portocală și ridichi. Atât de sățioasă a fost încât a trebuit să refuz desertul. Și am constatat că rămân constantă în a comanda salate când mănânc în oraș. În schimb, prietenii mei și-au făcut de cap cu o masă de zile mari: au mâncat împreună sardine prăjite și o ciorbă de pește. Pentru că dragul meu a crezut că poate, s-a gândit să mănânce și paste cu scoici. Dar e bine de știut că porțiile sunt suficient de mari cât să bucure un om activ și bine clădit. În plus, atât el, cât și prietenul nostru sunt pretențioși la mâncare, obișnuiți cu mâncăruri bune, au un simț fin al gustului și Sabres le-a câștigat încrederea și respectul din prima. Au apreciat calitatea produselor și felul gătirii.

Concluzia este că mi-am propus să revin în viitorul apropiat. Motivele? Pentru a încerca și alte preparate, pentru că avem câteva întâlniri restante și pentru că… provocarea #SabresBestChoice este incitantă! Poate vă tentează și pe voi, eu recomand cu drag.

Mulțumesc pentru invitație și pentru o seară minunată!

Să auzim numai de bine,

Romina

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *