Conferința lunii: November Notes in Social Media. De ce să participi

Conferința lunii: November Notes in Social Media. De ce să participi

Conferința lunii: November Notes in Social Media. De ce să participi

Dat fiind domeniul meu de activitate, profit de orice șansă de a participa la o conferință de comunicare. Țin minte că acum câțiva ani, astfel de evenimente erau mai dese și pline de substanță. În ultimul timp, le poți număra pe degete, iar cele cu speakeri importanți sunt și mai puține. Acestea ar fi câteva din motivele pentru care, dacă ești marketing/communication specialist sau blogger, te îndemn să participi.

November Notes in Social Media se află la cea de-a doua ediție, desfășurându-se săptămâna viitoare, pe 10-11 noiembrie 2017. Sub tematica ”De la vorbe la fapte”, conferința de vineri este construită în 3 secțiuni:

  1. Building realities: povești care au inspirat fapte. Sunt onorată să mă aflu printre speakeri alături de directorul executiv TM2021, Simona Neumann, omul care a pus Timișoara pe harta Capitalelor Culturale Europene, o misiune pe care nimeni altcineva nu o putea indeplini. Eu voi vorbi despre proiectul meu de suflet, Verde pentru Biciclete și impactul avut în comunitatea timișoreană. În aceeași secțiune, o vom cunoaște și pe Cristina Alb, store manager Seneville.
  2. Social Media Pulse: campanii care au adus o schimbare.  Studiez în fiecare lună revista Altfel și sunt curioasă ce ne va povesti vineri Diana Ghiba, creative director și co-founder. Urmează două femei pe care mi le-aș dori prietene bune: Raluca Kișescu (Creative Marketing Strategist, Trainer & Coach) și Miruna Ioani (blogger, siblondelegandesc.ro). Pentru capacitatea lor de a deveni modele pentru alte femei, pentru pasiunea lor și energia transmisă, pentru că una adoră lectura și alta înghețata.
  3. Oversharing: când mult devine prea mult (debate). Pe Chinezu îl aștept cu nerăbdare, îl citesc zilnic. Îl consider top blogger, top influencer, top specialist, top carismatic, top tătic și top soț.  Pe Prințesa Urbană (Ioana Chicet Macoveiciuc) recunosc că nu o urmăresc pentru că nu am ajuns în punctul acela al vieții și nu mă pregătesc cu mii de ani înainte de a deveni mămică. În această secțiune o regăsim și pe Paula Aldescu, blogger/scriitor, deținătoarea Tricoului Inteligent și a prieteniei mele.

 

Recomand și workshop-urile de sâmbătă, o noutate față de ediția de anul trecut! La Literature and Marketing Lessons, susținut de Raluca Kișescu voi participa cu siguranță, cu entuziasmul dat de tematică, evident! Pentru cei care folosesc platforma WordPress, Alexandra Giula este aur curat: Build Your Own WordPress Blog (include tips&tricks chiar și pentru cei avansați!).

Prima ediție a fost presărată cu premii și surprize. Iar cea de-a doua va fi de asemenea. Eu pot doar să spun că 5 premii vor veni din partea celui mai mare parc tematic din țară – Arsenal Park. Mai multe…la momentul potrivit J

Toate cele de mai sus sunt motive suficiente de a participa la November Notes in Social Media. Eu, personal, le susțin pe cele două organizatoare ca două albinuțe: Andra și Teo. Consider că depun o muncă fantastică, iar comunitatea de bloggeri noi începe să se contureze mai ales cu sprijinul lor. Fetelor, vă mulțumesc!

Dacă vrei să știi mai multe, intră pe bloggingtm.ro. Ne vedem la NNSM!

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *