Inițiativă inedită în industria turismului românesc: Black Friday și Black Weekend la Arsenal Park  

Inițiativă inedită în industria turismului românesc: Black Friday și Black Weekend la Arsenal Park   

Inițiativă inedită în industria turismului românesc: Black Friday și Black Weekend la Arsenal Park

Muncesc pentru Arsenal Park din martie 2010. Am început prin a fi promotor și în prezent mă ocup de tot ce înseamnă comunicare pentru cel mai mare parc tematic din țară. Dacă ar fi să descriu conceptul Arsenal în câteva cuvinte, acestea ar trebui să fie: unic, deschizător de drumuri, distracție, adrenalină, aventură, military, teambuilding și vacanțe. Dar cred că le schimb în funcție de dispoziție și de persoana cu care vorbesc despre. Avem propuneri pentru fiecare nevoie în parte J

La bază, Arsenal Park este un complex turistic, cu specific militar. Gândit inițial ca un resort pentru oamenii de afaceri, conceptul s-a extins prin formele de agrement prevăzute. De la instrucție militară, lupte de airsoft și paintball, plimbări cu transportorul șenilat, am ajuns în ultimii doi ani să fim recunoscuși mai ales pentru activitățile incitante, de aventură: trasee de cățărare prin copaci, cea mai lungă tiroliană dintr-un singur segment din țară (pe măsurate!), PowerFan Jumps (salturi în gol, asistate, de la 30 de metri înălțime), iar turnul Arsenal găzduiește cel mai înalt traseu de escaladă din România.

Fiind prezentă în toate etapele din ultimii ani, uitându-mă în urmă, mi se pare copleșitor. De obicei am nevoie de minute bune pentru a explica tot ce se poate face la Arsenal Park, pentru că ne bucurăm de o gamă extrem de diversificată de activități, pentru o plajă largă de turiști.

Dar mai mult de atât… sunt deosebit de recunoscătoare că inițiatorii și proprietarii parcului sunt oameni cu o viziune, de la care am avut mereu de învățat. Iar strategia companiei din ultima perioadă constituie o provocare pentru noi toți, cei implicați în acest produs unic în Europa. Ultima inițiativă poate fi încadrată în acest fel: a fost sesizată o nouă modalitate prin care să venim în întâmpinarea clienților. Și anume prin oferte de Black Friday. Dacă până acum am găsit doar oferte Black Friday la agenții pentru vacanțe în străinătate, să sperăm că vom fi urmați și de alte unități hoteliere din România. Asta pentru că avem o țară atâta de frumoasă și este păcat să nu încurajăm vizitarea ei prin aceste instrumente.

 

Ce oferte avem de Black Friday și Black Weekend?

Le oferim posibilitatea clienților noștri să achiziționeze pachete de vacanță de 1 Decembrie, de Revelion și de primăvară la tarife cu până la 33% mai mici, după cum urmează:

 

 

 

 

 

 

Ziua Națională prilejuiește o minivacanță de 3 nopți, incluzând mese, activități, acces AquaPark și petrecerea de 1 Decembrie costă doar 220 euro pentru 2 persoane. Reducerea este de 30%, de la 318 euro tarif inițial.

O  minivacanță de Revelion, cu cazare 4 nopți, incluzând mese, activități, acces AquaPark și petrecerea la piscină în noaptea dintre ani ajunge să coste 398 euro pentru 2 persoane. Reducerea este de 33%, de la 598 euro tarif inițial.

Minivacanța de 5 nopți, luată în lunile martie – aprilie 2018, costă doar 1.999 lei pentru 2 persoane și include cazare, mese, activități și acces AquaPark.

 

 

 

 

 

 

Abonamente individuale de 6 luni de acces în AquaPark costă doar 800 lei, la reducere 33% față de tariful inițial de 1.200 lei.

Se pot achiziționa și carduri cadou în valoare de 999 lei, la reducere 33% față de tariful inițial de 1.500 lei. Acestea se pot folosi pentru servicii de cazare furnizate anul viitor.

În acest moment, aceste produse disponibile de Black Friday și Black Weekend constituie probabil cea mai bună ofertă de pe piața turistică din România. Toate se pot studia în detaliu pe arsenalpark.ro. Pentru detalii cu privire la pachete, colegele mele pot fi contactate la numerele de telefon  0799003376 sau 0730019299. Pentru alte rezervări, vă rugăm să ne scrieți pe office@arsenalpark.ro.

Mi-am permis să folosesc vizualurile de mai sus din simplul motiv că mi-a plăcut cum a fost realizat conceptul gândit de mine, de către Klaudia, graficiana (fata) mea. (Mulțumesc!)

Dacă nu aș lucra pentru Arsenal, nu aș sta pe gânduri și aș achiziționa cel puțin un pachet din cele disponibile. Studiind ofertele, mi se par atâta de atrăgătoare și … foarte accesibile! Mai ales că includ cazare cu mese, activități cât să nu se plictisească nimeni (!!), iar experiența Arsenal este, cu siguranță, una care trebuie trăită!

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *