Timișoara premierelor: primul triatlon indoor din România

În anul 2011, istoricul cercetător Ioan Hațegan a numărat 1001 premiere ale orașului de pe Bega, însă de atunci s-au mai adăugat premiere în plan european și chiar mondial. Dacă sunteți curioși să aflați despre ce premiere este vorba, vă recomand un articol detaliat.  Adevărul este că Timișoara nu încetează să surprindă. De la cultură la activități sociale,de la medicină la activități sportive. În privința celei din urmă ramuri vreau să fac eu referire.

Este bine cunoscut faptul că sunt fan SmartFit Studio. Iubesc sala lor, atmosfera, instructorii bine pregătiți, comunitatea frumoasă creată de SmartFit. Mai mult de atât, implicarea lor în campania Verde pentru Biciclete, condusă de mine până anul trecut, a fost valoroasă. De asemenea, în acțiunile pe care le organizează încerc să mă implic prin asocierea cu compania pentru care lucrez. Când am primit informații legate de următorul eveniment, am fost pe cât de surprinsă, pe atât de entuziasmată. SmartFit organizează mâine, pe 27 ianuarie 2018, primul triatlon indoor din țară: SMART Indoor Triathlon! Noua provocare SmartFit se adresează pasionaților de triatlon, înot, bicicletă și alergare și cuprinde 3 categorii de concurs: 13-18 ani, 19-45 ani, +45 ani, toate masculin, respectiv feminin. Concursul se va derula la SmartFit Studio 3 (Shopping City Timișoara) și va avea ca structură de bază distanța parcursă în unitate de timp. Regulamentul și harta au fost puse la dispoziția participanților. Se va intra în competiție în serii de câte 8, iar câștigătorii sunt desemnați de către decizia unanimă a comisiei de arbitri.

Acțiunea a atras 49 de competitori din toată țara și se va derula începând cu ora 11. Ca de obicei, organizatorii beneficiază de sprijinul partenerilor și sponsorilor. Așadar, din partea Arsenal Park, 6 câștigători vor beneficia de un pachet compus dintr-o noapte de cazare într-o Cameră Ofițer și o zi de relaxare la AquaPark Arsenal pentru 2 persoane.

AquaPark Arsenal, privire aeriană
AquaPark Arsenal, privire aeriană
Cameră Ofițer dublă

Alte premii și cadouri sunt oferite câștigătorilor, respectiv participanților de către Vitamin Well Romania, Cupio, Prăvălia Noastră și Multipower.

Le urez mult succes atât concurenților cât și organizatorilor! De-abia aștept să urmăresc mâine competiția, stați și voi cu ochii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.