Healthy Planet Expo – un târg de sănătate pentru trup și minte

Healthy Planet Expo – un târg de sănătate pentru trup și minte

Este de notorietate interesul meu pentru produse naturale și activități care fac sufletul mai ușor. Mai simplu spus, pentru un stil de viață mai sănătos și mai simplu.

Crescută cu respect și dragoste față de natură, consum, caut și recomand pe cât se poate produse organice. Îmi doresc să am eu grădina mea de legume bio. Am un partener de viață fermier care, pe lângă faptul că e pretențios, este un adevărat cunoscător al creșterii animalelor și plantelor organice și preferă să mănânce cât mai natural, mai savuros și mai bun posibil. Produsele de îngrijire și de menaj pe care le folosesc sunt, de asemenea, alese să fie cât mai naturale și să mi se potrivească. Eu, una, mă uit la preț, dar înțeleg și costul efectiv al producției și conștientizez că sănătatea, de fapt, este neprețuită.

În acest context, sunt entuziasmată când se organizează evenimente dedicate, precum Healthy Planet Expo. Se spune că este cel mai mare târg cu produse 100% naturale organizat în zona de vest a țării: vor fi prezenți producători sau importatori de produse și servicii naturale, ecologice, bio, organice și pentru sănătate.

Healthy Planet Expo se va derula la Muzeul Satului Bănățean duminică, 9 septembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 21:00. Vor fi peste 30 de standuri ale producătorilor locali, regionali și naționali, cu:

  • Cosmetice naturale și sănătoase
  • Dulciuri naturale, fără zahăr
  • Jucării din lemn non-toxice
  • Aparate de gătit sănătos și rapid
  • Uleiuri esențiale 100% naturale
  • Ateliere de gătit raw vegan

 

În plus, dacă ești interesat de extra informații sau de ghidare, poți participa GRATUIT la conferințe de sănătate holistică și la ateliere susținute de nutriționiști, terapeuți din domeniul terapiilor integrative/holistice și specialiști în dezvoltare personală și spirituală. Pentru cei activi vor fi realizate sesiuni sportive (pentru adulți și pentru copii) de către cei mai în măsură să facă asta: cluburi sportive și antrenori ai unor săli de sport din oraș. Eu îi amintesc pe cei de la SmartFit Studio, în care am toată încrederea și pe care îi recomand mereu! Amintesc și de sesiunile de yoga, pilates, qi gong, tai chi și de mindfulness, care nu ar trebui ratate! Notă pentru părinți: va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii!

Intrarea la târg este de 10 lei, însă organizatorii oferă un bilet cadou celor care se înscriu în avans aici: https://goo.gl/forms/OxN4nsldngGL0GNQ2

Mai multe detalii, aici.

Eu sper că duminică va fi timp frumos. Septembrie este mereu capricios, mai ales când vine vorba de evenimente organizate la Muzeul Satului. Eu mă bucur însă de spațiul de desfășurare ales, pentru că este accesibil pentru cărucioarele pentru copii și probabil eu merg cu Draga. De fapt, participarea la un astfel de târg este alegerea celor care vor să trăiască mai sănătos pentru ei și pentru copiii lor. Prin acțiunile noastre imprimăm obiceiurile copiilor noștri. Un motiv în plus să mergi la târg. Dacă nu ești obișnuit cu astfel de târguri, ia-o ca pe un îndemn la plimbare și ca pe satisfacerea unei curiozități. Nu este nevoie să cumperi nimic, dar adesea o discuție cu producătorii te va lămuri în privința multor aspecte și vei face pe viitor, poate, alegeri de achiziție mai potrivite pentru tine.

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *