Ce evenimente frumoase au loc în Timișoara, în weekendul 8-10 martie 2019

Ce evenimente frumoase au loc în Timișoara, în weekendul 8-10 martie 2019

Iubesc luna martie, cu mărțișoare, zambile și cu lumea care redobândește energia pierdută peste iarnă. 8 Martie are mereu o încărcătură specială și aduce o vibrație puternic pozitivă. Cel puțin, eu așa simt. Anul acesta cu atât mai mult. Iar evenimentele dedicate sărbătorii feminității sunt numeroase în acest weekend. Am ales câteva pe care le recomand cu drag.

 

8 Martie Pop-Up Flower Store by Peonies.ro (vineri, 8 martie, 08:00 – 20:00)

Peonies aduce primăvara mai aproape de noi și dă tonul sărbătoririi zilei de 8 Martie. De dimineață până seara, o găsiți pe Anca la Prospero Delicii în centru, cu flori de primăvară, buchete parfumate și colorate, cu aranjamente florale în cutie și alte surprize. Iubiții / soții / prietenii / colegii / copiii au astfel o soluție la îndemână. În plus, la fiecare 2 aranjamente florale cumpărate, primești un Mega Cappuccino de la Prospero Delicii. Nu uita să faci și o poză cu Pop-Up Flower Store, pe care să o postezi cu hashtagurile  #PEONIESxProspero #PEONIES8Martie.

Mai multe detalii, aici.

 

O cameră doar a noastră, la La Două Bufnițe (vineri, 8 martie, 09:00 – 21:00)

Mâine, una dintre librăriile mele preferate, pregătește un altfel de sărbătorire a femeii: printr-o promoție de 15% reducere la toate titlurile scrise de femei. Asta da recunoaștere a scriitoarelor 🙂 De notat că între 17:00 și 18:00 se servesc ceai și prăjituri din partea casei.

Mai multe detalii, aici 

 

Concert Alexandra Ușurelu, de 8 martie la Bega Shopping Center (vineri, 8 martie, 20:00 – 23:00)

Când zici Alexandra Ușurelu, eu încep să fredonez ”Ceva se întâmplă cu noi” și mă gândesc la minuni. Fata asta are un aer diafan și o voce așa liniștitoare. Mie îmi trebuie o anumită stare să o ascult de obicei, însă o șansă pentru cei care îi iubesc muzica o pot întâlni mâine seară. Concertul este prilejuit, evident, de Ziua Internațională a Femeii, însă este realizat în contextul sărbătoririi a 45 de existență a primului centru comercial din Timișoara: Bega Shopping Center. Astfel, acest concert extraordinar dă startul evenimentelor aniversare și este organizat alături de partenerii Hotel Timișoara, Restaurant Belvedere, Verde pentru Biciclete. Accesul se face doar pe bază de invitație.

Mai multe detalii, aici.   

 

Premieră Film ”Faci sau Taci” (sâmbătă, 9 martie, 19:30)

Caravana de promovare a filmului ”Taci sau faci”, regizat de Iura Luncașu, ajunge în Timișoara sâmbătă, înainte de premiera din București, din 15 martie. Cred că asta se datorează faptului că în orașul nostru în care au fost filmate câteva scene. Proiecția are loc în Cinema City, la Shopping City Timișoara, în prezența regizorului și a actorilor Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Giulia, Augustin Viziru, Levent Sali și Sandra Izbașa. Iată ce a declarat Iura Luncaşu, în calitate de regizor, scenarist şi producător: ,,Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că de această dată am avut mult mai mult timp de pregătiri. Faci sau Taci a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Ştiam că îmi doresc altceva, că vreau să ridicăm nivelul şi vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul să îmbunătăţesc vizibil calitatea produsului. Abia aştept să ajung pe marile ecrane pe 15 martie cu Faci sau Taci pentru că vreau să văd dacă publicul rezonează cu filmul nostru.’’

Mai multe detalii, aici.

 

Ashtanga Vinyasa Yoga – sesiune intensivă (duminică, 10 martie, 15:00 – 17:00)

Nicoleta Andreiciuc organizează, la Dharma Yoga Center, o sesiune intensivă de yoga pentru detoxiere corp, fortifiere/dentensionare musculatură și relaxare mentală. Cred că o astfel de sesiune este, pentru doamne și domnișoare, un răsfăț și o provocare frumoasă de final de săptămână. Adică un cadou perfect de la partenerul de viață sau de la ele însele. De avut în vedere că sesiunea este destinată celor care au un nivel intermediar sau chiar avansat în această disciplină. Rezervarea locurilor se poate face pe www.dharmayoga.ro sau printr-un mesaj in privat catre Nicoleta Luciana Andreiciuc.

Mai multe detalii, aici.   

 

Nesupusele la la Artă’N Casă Junior (duminică, 10 martie, 18:00 – 20:00)

Asociația Culturală Contrasens, Artă’N Casă – Școala de Vară, De basm și La Două Bufnițe organizează, la librăria amintită adineaori, o seară cu povești. Este prima dintr-o perioadă de 6 luni, în care urmează să se povestească despre 100 de ”Nesupuse”. Nesupusele este una dintre cărțile pe care eu le recomand adesea femeilor puternice, mamelor, adolescentelor și fetițelor. Aceste evenimente sunt astfel o modalitate frumoasă prin care cei mici să înțeleagă cultura, să învețe și să se joace.

Mai multe detalii, aici.

 

Se anunță un weekend tare frumos pentru doamnele și domnișoarele din Timișoara.  Sper ca fiecare să strălucească și să își facă zilele minunate!

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *