#SummerReadingChallenge, cu 50% reducere în acest weekend la Editura Nemira. Plus 7 cărți recomandate

#SummerReadingChallenge, cu 50% reducere în acest weekend la Editura Nemira. Plus 7 cărți recomandate

În general, îmi place provocările și îmi place să mă provoc. Câteodată mă ajută și împrejurările. Dacă în alți ani, provocarea era de a citi o carte pe săptămână, sau 40 cărți pe an, în ultimii doi a fost vorba de a vedea cât pot să citesc pur și simplu, fără stresul unui obiectiv anume.

Și da, e o provocare să citești când ai un bebeluș. Când își schimbă rutina de somn, când începe să se miște mai mult, să meargă… Dar, pentru mine, cititul rămâne ceva doar al meu și mă bucur de momente de deconectare și de relaxare. Mai ales noaptea, când Dragii mei au adormit. Poate relaxarea este, de fapt, provocarea mea din ultimul an. Și la modul general, relaxarea este sinonimă cu vacanța. La modul individual, ține de bunăstarea proprie, de wellbeing personal. Dar despre asta, într-un alt articol.

O dată instalată vara (într-un final!), ne facem planuri de vacanță și / sau de petrecut timpul liber în natură. Vom ajunge inevitabil să ne gândim și la ce cărți să luăm cu noi. Dacă aveți nevoie de inspirație, trebuie să aflați de oferta din acest weekend : Editura Nemira vine cu provocarea cititului în această vară și cu 50% reducere . Plus transport gratuit la un coș de cumpărături în valoare minimă de 80 lei. Vin și eu cu câteva recomandări, poate îți fac alegerea mai ușoară:

  1. Eleganța ariciului, de Muriel Barbery
  2. Cel mai mic sărut pomenit vreodată, de Matias Malzieu
  3. Madame Picasso, de Anne Girard
  4. 320 de pisici negre, de Rodica Ojog-Brasoveanu
  5. Un cal într-o mare de lebede, de Raluca Nagy
  6. Misterul Henri Pick, de David Foenkinos
  7. Omul de cretă, de C. J. Tudor

 

Unele dintre cărțile de mai sus nu sunt în ofertă, unele sunt supuse unei reduceri mai mici, iar altele deja (!) nu mai sunt în stoc. Dar poate ajută să le ții minte pe viitor!

Provocările ne ajută să creștem. Cărțile pe care le citim ne învață mereu să privim din perspective inedite. Ne îmbogățesc vocabularul și mintea. La fel cum locurile noi pe care le vizităm în vacanțe ne îmbogățesc spiritual sau ne împlinesc dorințele. Așadar, la cât mai multe cărți interesante citite și la cât mai multe locuri frumoase descoperite!

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *