Cu cine ai împărtășit un moment memorabil în ultimul an? (concurs)

Cu cine ai împărtășit un moment memorabil în ultimul an? (concurs)

De fiecare dată când mi se întâmplă ceva frumos, simt nevoia să împărtășesc cu oamenii mei cei mai dragi. Nu neapărat să le povestesc, ci să îi atrag și pe ei în poveste. Să experimenteze și ei. Câteodată se poate, câteodată mă consolez că vor mai fi și alte ocazii. Oamenii au o natură socială în esență, dar sunt unele momente speciale pe care le trăim mai ușor, mai bine, împreună. În general, acestea sunt momentele pe care le prețuim cel mai mult și le păstrăm pentru noi, fără a simți nevoia să le postăm și pe Facebook. Iar oamenii cu care împărțim momentul sunt oamenii care contează pentru noi.

La toate lucrurile astea m-am gândit când mi s-a propus să ofer cititorilor mei o invitație dublă la Arad Open Air Festival. Festivalul are loc weekendul viitor, în 28 – 30 iunie, la Aeroportul Internațional Arad, și  înseamnă 3 zile de muzică live, cu artiști naționali și internaționali cunoscuți: Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții.

Mai mult decât atât, festivalul atrage prin activitățile pe care le pot face participanții pe timp de zi, sâmbătă și duminică, precum:

 • Ranger Arena, un concurs de paintball desfășurat pe 29 – 30 iunie 2019, cu premii oferite de organizatori.
 • Dinner in the sky, una dintre cele mai spectaculoase experiențe desfășurate la înălțime! Participanții pot lua masa la 50 m înălțime, pe acordurile vioarei (Alexandra Violin), într-un mediu fascinant, în concordanță cu întregul concept Arad Open Air Festival: călătoria în spațiu. În cadrul ,,Dinner in the sky” există și ,,Wine in the sky”, unde se pot savura 3 – 4 sortimente de vinuri și se pot degusta câteva preparate potrivite cu acestea.
 • Bimbo Party,  cu facepainting, ateliere de creație atât pentru copii, cât și pentru părinți, baloane modelabile – heliu, jocuri și alte surprize pentru cei mici
 • Echipa Dino Parc Râșnov va fi prezentă la AOA Festival pentru a le prezenta copiilor universul fascinant al dinozaurilor.

Așadar, experiențe inedite pentru orice categorie de vârstă. Detalii legate de condițiile de participare la fiecare activitate, pe https://www.openairfestival.ro/. Ca idee, biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului , cât și în locațiile din Arad și județul Arad, menționate tot pe site.

Revenind la a face noi amintiri împreună, iată ce poți face pentru a câștiga o invitație dublă la Arad Open Air Festival, valabilă pentru toate cele 3 zile de festival:

 1. Să dai like la pagina de Facebook RominaFaur.ro dacă nu ai făcut-o deja
 2. Să dai Attend / interested la evenimentul de pe Facebook Arad Open Air Festival
 3. Să etichetezi într-un comentariu la postarea de pe Facebook un prieten/o prietenă cu care ai împărtășit un moment memorabil în ultimul an și cu un cuvânt care să descrie acea amintire.
 4. Să dai share la postarea de pe Facebook pentru a afla și alții despre concurs.

Concursul se derulează pe pagina de Facebook RominaFaur.ro, azi, 19 iunie până la ora 23:59. Vor intra în concurs atât cel care comentează, cât și cel etichetat. Poți comenta de maxim 2 ori, condiția este să etichetezi persoane diferite. Cel etichetat, la rândul său, poate participa comentând la rândul său. Sunt astfel mai multe șanse de câștig. Voi folosi random.org pentru desemnarea câștigătorilor în cursul zilei de joi și îl voi anunța pe pagina de Facebook, cu update și la acest articol.

Ce trebuie să mai știi? Un mic regulament ca totul să decurgă ok:

 • Invitația este nominală. Astfel încât, dacă știi că nu poți ajunge la festival în weekendul respectiv, lasă acestă șansă de valorificare altora.
 • Câștigătorii trebuie să îmi furnizeze ulterior numele complet, numărul de telefon și adresa de email.
 • Invitația presupune acces gratuit la Arad Open Air Festival, în toate zonele, excepție VIP.
 • Invitația nu include participarea la activitățile cu bilet.
 • mi păstrez dreptul de a elimina comentariile cu limbaj nepotrivit. Deși mă îndoiesc că va fi cazul.

 

Mult succes!!

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *