O casă și o familie trebuie făcute în același fel 

O casă și o familie trebuie făcute în același fel 

O casă și o familie trebuie făcute în același fel  

O casă și o familie trebuie făcute bine. Fundația să fie solidă, construcția să se facă în timp și cu atenție, conceptul să fie bun pentru cei implicați. Să fie trainice, funcționale, primitoare, pline de bucurie, zâmbete și râsete, dragoste, armonie. Să fie blânde și bune cu membrii săi. Să fie confortabile. Să muncești în permanență la ele, să le îmbunătățești, să le întreții, să le dai doză de nou periodic. Să le umpli de gânduri bune și de oameni frumoși. Unii le preferă minimaliste, alții eclectice, alții rustice. Alții le împopoțonează până îi dau afară din ele sau până nu se mai regăsesc acolo. 

Noi avem o casă inedită, frumoasă și minimalistă. Mai avem de lucru la ea, dar în final va fi, cum zice Dragul, de Instagram. Înainte se zicea „de revistă”. Dar e minunată pentru că suntem noi 3 în ea și am transformat-o într-un cămin. Și ne bucurăm și de unul extins, cu bunici și străbunici în aceeași curte. 

La invitația Insidecor, am luat parte aseară la inaugurarea celui de-al patrulea magazin de prezentare, situat pe Bd. Liviu Rebreanu, nr 177 (dinspre intersecția AEM, spre Spitalul Județean, la aprox 200 m după Lidl, pe dreapta). Am mers cu gândul să studiem bucătăriile, iar Draga a cercetat sertarele. Modelele sunt moderne și elegante, iar cel preferat de mine are un twist de farmhouse, exact pe gustul meu. 

Începând de astăzi, în noul showroom se vor găsi obiecte unice, piese de mobilier și de decor interior, iar timișorenii pot beneficia de reduceri speciale. Însă lucrările de mobilier custom made, cu personalitate constituie obiectul principal al activității companiei, de peste 10 ani deja. Produsele au un raport calitate / preț decent, iar eu am apreciat faptul că echipa este una tânără și entuziastă, iar asta se vede și în rezultatele muncii lor. 

Fondatorii sunt doi tineri timișoreni, Ovidiu Gambra și Cosmin Micloșoni, cu prilejul deschiderii noului magazin de prezentare, au transmis un mesaj care mi s-a părut de bun – simț: ”Punem suflet în tot ceea ce facem. Fiecare corp de mobilier pe care îl creăm este tratat cu atenție și profesionalism. Ne dorim să oferim clienților noștri mobilier de cea mai bună calitate, unic ca design și potrivit cu nevoile pe care le are fiecare dintre ei. Am deschis cel de-al patrulea showroom pentru a fi mai aproape și de clienții noștri din partea de sud a orașului„. 

 Și o casă, și o familie ne reprezintă și corespunde stilului nostru de viață. De ambele avem grijă, ambele înseamnă acasă pentru fiecare dintre noi. 

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

One thought on “O casă și o familie trebuie făcute în același fel 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *