Apa, sursa mea de inspirație. Și un OM care face lucrurile să se întâmple

Apa, sursa mea de inspirație. Și un OM care face lucrurile să se întâmple

Azi dimineață, la duș, am gândit mecanismul de organizare al unui concurs viitor pe blog. Zilele trecute, oricât aș fi întors-o pe toate părțile, nu mi-a venit ideea. Dar nu e prima oară când apropierea apei mă ajută.

Când treceam prin perioade foarte pline la muncă, adesea mergeam la baie să mă spăl pe mâini sau/și pe față. Simțeam nevoia de revigorare. Asta în timpul zilei. Seara îmi făcusem un ritual de a face o baie lungă-lungă cu spumă, cu muzică pe fundal sau cu filmulețe relaxante. Același sentiment de prospețime, detașare și stare de bine mă cuprindea de fiecare dată. Îmi eliberam mintea și lăsam toate informațiile să se așeze pentru următoarea zi.
De multe ori, le dau voie gândurilor să cutreiere nestingherite când spăl vasele sau pregătesc ingredientele pentru mâncare în sau lângă chiuveta din bucătărie. Ajung la concluzii interesante sau îmi vin idei noi legate de te miri ce mă interesează în perioada respectivă.
Totuși, nu știu încă să înot, dar poate învăț în următoarea perioadă cu Draga.
Obișnuiesc să beau apă: când mă trezesc, la 30 de minute după ce mănânc, când mă așez la laptop, înainte de culcare, în timpul nopții dacă este cazul. Acord astfel o atenție sporită hidratării, iar dacă nu o fac destul, corpul meu îmi transmite semnalele corespunzătoare. Am o sticlă de apă în permanență la mine dacă plec în oraș. Suntem 55-70% apă (în funcție de vârstă) și la o deshidratare de 2% apare deja senzația de sete. Asta am ținut minte. Importanța consumului de apă, în general, este bine știută de toată lumea și, în particular, cum am spus, fiecare știe cum răspunde organismul său.
Da, apa este o (re)sursă de inspirație pentru mine. La fel ca unii oameni. Am scris acest articol printr-un cumul de factori, principalul fiind că astăzi este ziua de naștere a unui om care m-a inspirat, care mă inspiră și pe care îl admir de cel puțin 10 ani întruna: Amalia Matei. Amalia face minuni în orice se implică, adună oamenii potriviți, găsește soluții la orice problemă și crește proiectul peste așteptările cele mai entuziaste. Așa cum face și cu Aur’a – Natural Gold Water, din postura de manager executiv. Las câteva informații despre Aur’a, sigur ați mai văzut postări de-ale mele cu sticle de Aur’a.
Aur’a este o apă premiată de The International Taste & Quality Institute cu 3 stele de aur, în 2016, 2017, 2018 și 2019, cu distincția Superior Taste Award și, pentru că aceasta a fost obținută în 3 ani consecutivi, s-a adăugat și distincția Crystal Taste Award, de 2 ori deja!! De știut că specialiștii din juriu evaluează produsele în funcție de prima impresie, aspect, miros, textură, gust și senzația rămasă după consum, așadar pe baza propriilor caracteristici, fără a avea drept scop competiția între produse. Eu încerc de mult timp să îmi educ gustul, așadar, de multe ori, merg pe mâna celor mai avizați decât mine. Bineînțeles, asta nu m-a oprit astă vară să fac o comparație între apele alcaline existente pe piață, dar despre acel mini-studiu, într-un articol următor. Concluzia este evidentă, am ales tot Aur’a. Expun totuși aici câteva puncte forte care o recomandă:

 • Premiile amintite mai sus, doar câteva dintre cele obținute. Lista completă este la ei pe site.
 • Beneficiile pentru sănătate ale consumului acestei ape, datorate inclusiv prezenței coloizilor de aur și argint; faptul că este o apă alcalină este un plus și se adaugă beneficiilor prezentate.
 • Conținutul scăzut de sare.
 • Proprietățile pe care le prezintă datorită compoziției unice o plasează pe piața apelor de lux la nivel mondial, la prețuri cât de cât accesibile.
 • Este îmbuteliată în sticlă de sticlă, eliminând astfel grija efectelor compusului chimic Bisfenol A; da, prefer sticla plasticului, în ciuda diferenței de greutate.
 • Izvorul natural din care provine apa se află în județul Caraș-Severin, în Ocna de Fier, un loc nepoluat și curat.
 • Apa Aur’a este microbiologic pură.
 • Îmbutelierea se face în proximitatea izvorului, iar fabrica deține tehnologie de ultimă generație.
 • Apa Aur’a este recomandată de medici nutriționiști pentru consum zilnic.
 • Aspectul sticlei este unul prețios și elegant, iar mie îmi place îndeosebi designul slim pentru că ocupă mai puțin spațiu în lățime în geantă; acum port mai mult rucsac, însă în general gențile mele sunt voluminoase, așa că nu mă deranjează dispoziția pe înălțime.
 • Eu prefer apa plată, însă iubitorii de apă minerală se pot bucura că există Aur’a carbogazificată.
 • Indiferent unde merg cu Draga, am la mine apă din care îi pot da liniștită să bea.

Apa mă ajută la concentrare, îmi limpezește gândurile, îmi lasă ideile să curgă lin, îmi aduce inspirație și liniște, dar mă și provoacă. La fel ca unii oameni. La mulți ani, fericiți, împliniți și presărați de succes, Amalia! Te pupăm 😘

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *