19 lucruri faine din 2019

19 lucruri faine din 2019

Anul trecut am scris despre cele 35 de lucruri pentru care am fost recunoscătoare când am împlinit 35 de ani. La final de 2019, mi-a trecut prin minte să trec în revistă 19 lucruri faine din anul care tocmai se încheia. Am ajuns în 2020, pe care îl încep cu recunoștință și pentru cele de mai jos :

  1. Draga și tot ce ține de creșterea și dezvoltarea ei. Plus Dragul nostru 🥰

2. Ne am mutat la sat. 

3. Avem căsuța noastră și este una deosebită. 

4. Am scris mai mult și, sper, mai bine. 

5. Am învățat multe, din diverse domenii de interes pentru mine și sunt curioasă încotro converg toate. 

6. Am îmbrățișat minimalismul. 

7. Am donat lucruri și am oferit cadouri. Adică am încercat să dau înapoi lumii pe măsură ce am simțit că universul mi-a dat o mulțime.

8. Am învățat să gătesc mai bine. 

9. Am învățat să fac prăjituri. 

10. L-am descoperit pe Fredrik Backman.

11. Am reluat condusul.

12. Am continuat colaborări frumoase, despre care voi vorbi pe viitor, și am început unele la fel de provocatoare.

13. Am fost partener al câtorva evenimente, precum Bookfest Timișoara și FEST-FDR.

14. Am consolidat relațiile mele de prietenie cu oameni dragi. Acele relații care au trecut testul distanței, timpului și existenței unui copil. 

15. Am învățat că e nevoie să pierd ceva pentru a primi altceva în schimb. 

16. Nu mai iau personal unele lucruri, ceea ce face o mare diferență în starea mea de spirit.

17. Am redus din compromisuri și nu mă mai rog de oameni.

18. Am o idee mult mai clară despre ce vreau să fac pe viitor și cum. 

19. Poate nu am simțit în permanență asta, dar la final de an m-am simțit mai apreciată și mai iubită ca niciodată. Am o familie extinsă extraordinară și prieteni absolut minunați! 

Cu ce simt că am greșit? Cu o grămadă! Cu compromisurile făcute la început de an, pe care, dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu le-aș mai face! Cu cuvântul dat în privința întâlnirilor neonorate. Am învățat să nu mai fac asta când depind de cineva să mă ajute cu transportul în oraș. În plus, chiar dacă îmi planific în maxim detaliu o ieșire, s-ar putea să îmi facă feste Universul. Dar am învățat că trebuie să accept mai ușor toate astea și să fiu mai blândă cu mine și mai înțelegătoare cu ceilalți. 

Pentru 2020, vă doresc multă sănătate, oameni extraordinari, de nădejde, aproape! Înțelepciune și înțelegere. Iubire și liniște. Pasiune și posibilitatea de a găsi mereu soluțiile potrivite. Mai multă introspecție. Să ne auzim cu bine! 

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

One thought on “19 lucruri faine din 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *