În 2020, conferința PRbeta ajunge la ediția nr. 10, iar Draga face 2 ani!

În 2020, conferința PRbeta ajunge la ediția nr. 10, iar Draga face 2 ani!

La începutul lui 2018, mi-am anunțat retragerea din poziția de Communication Manager pentru un complex turistic – parc de aventură unic în țară. Nu am dat detalii, dar prietenii apropiați știau că sarcina cu risc ridicat nu mi-a permis stres, ci doar repaus la pat. 

Cred că pot numără pe degete dățile când am ieșit din casă, altundeva decât la doctor. Fiecare a fost memorabilă, fiecare a meritat, pentru fiecare am făcut un efort în acest sens. Mă uit acum cu liniște și duioșie în spate, deși, sincer, nu mi-a plăcut deloc să fiu însărcinată. Din acest motiv, mi se pare amuzant să folosesc poza de mai sus. Mi-a făcut-o Paula la conferința PRbeta. „Romina, hai să îți fac o poză cu burtica, o să îți aduci aminte cu plăcere de momentele astea!„. A avut, oarecum, dreptate. Îmi aduc aminte cu mult drag de conferință, de subiecte, de oamenii faini, de atmosferă, de Paula care avea grijă de mine. Sincer, nu aș fi ratat evenimentul. Pentru mine, conferința PRbeta constituie unul dintre evenimentele anuale la care planific să merg. De obicei, aștept cu multă curiozitate și cu multă nerăbdare conceptul realizat de fetele de la Agenția PRbeta. Este cea mai importantă conferință destinată oamenilor de comunicare din vestul țării. Practic, facitează întâlniri între profesioniștii din domeniu. Informațiile oferite, insight-urile, ideile sunt toate extrem de prețioase. 

Anul acesta, conferința PRbeta, ediția nr. 10, are loc în 14-15 mai. Ieri au fost anunțați și primii speakeri:

  • Alexandra Radu, Rogalski Damaskin PR
  • Ruxandra Micșunescu, Line Agency
  • Alex Ciucă, Co-fondator StarCast.ro
  • Tudor Galoș, Consultant de business
  • Alexandru Negrea, Owner Social Smarts
  • Corina Sîrb, Asistent Universitar la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicarii, Universitatea de Vest din Timișoara

Din câte am înțeles de la fete, pentru anul acesta au pregătit câteva surprize, despre care voi scrie când va fi oficial 💖

Bilete Early Bird, la 119 lei, care permit accesul în ambele zile de eveniment, se găsesc pe https://prbeta.ro/conferinta/. Mai multe detalii, pe site și pe pagina de Facebook a evenimentului.

În cealaltă ordine de idei, Draga mea mică face 2 ani la final de iulie. Ne aduce fericire în fiecare zi. Ne ajută să regândim și să înțelegem lumea la alt nivel. Suntem recunoscători pentru ea, pentru tot. Și da, încă nu știu cum și ce voi munci când Draga atinge vârsta la care majoritatea mamelor se întorc la lucru. Dar mi se pare interesant de văzut ce oportunități îmi apar în cale. 

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *