23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții și a drepturilor de autor. Cum sărbătorim și de unde putem comanda cărți?

23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții și a drepturilor de autor. Cum sărbătorim și de unde putem comanda cărți?

Pe biroul meu își așteaptă rândul la citit vreo 6 cărți. Citesc câte una, nu îmi place să citesc în paralel mai multe, este o chestiune personală. Media mea de cărți citite într-un an este undeva la 40, dacă punem la socoteală ultimii 5 ani. În fiecare zi, răsfoiesc cu Draga cel puțin una pentru ea. Crește și ea cu drag pentru cărți, are preferatele ei și mă uimește când își caută una anume pe care ține neapărat să o răsfoiască. 

Este normal să văd și să triez ofertele prilejuite de Ziua Internațională a Cărții. Le redau mai jos pe cele pe care le recomand :

Librăria Independentă La Două Bufniţe: toate comenzile primite în 23 și 24 aprilie 2020 vor avea o reducere de 15%. De asemenea, reducerea se aplică și celor care au drum prin Piața Unirii și se opresc la fereastra librăriei. Puteți contacta echipa și pe pagina de Facebook.

Librăria pentru copii Citilă: oferta 2+1 cadou – dacă veţi comanda astăzi trei cărţi, cea cu preţul mai mic este cadou de la Citilă. Puteți plasa comenzi pe pagina de Facebook.

https://www.facebook.com/Citil%C4%83-106058027428324/

Editura NEMIRA a pregătit mai multe oferte pentru azi : cărțile în format fizic au până la 45% reducere, iar la ebooks avem 1+1 cadou. Oferta completă se regăsește aici https://nemira.ro/ziua-internationala-a-cartii/. În plus, transportul este gratuit la comenzi de minim 120 de lei. 

Pentru că sunt fană și Editura Litera, mai ales când vine vorba de cărți pentru copii, trebuie să știți că azi, pe www.litera.ro sunt reduceri între 50% și 65% la toate cărțile și ebook-urile. Se oferă un kit cadou la fiecare comandă, format din romanul “Acasă” de Marilynne Robinson și o colecție de patru semne de carte tematice. De apreciat că, pentru fiecare comandă plasată în data de 23 aprilie, Editura Litera va dona câte 1 Euro în fondul de donație pentru măști de protecție a asociației ViitorPlus.

Nu uit să amintesc elefant.ro, unul dintre cei mai mari furnizori de carte din biblioteca mea. Reducerile, pe site, sunt de până în 70%. 

Libris.ro nu are neapărat o ofertă specifică, însă donează 10% din valoarea totală a comenzilor plasate astăzi către Fondul pentru Spitale deschis de Salvati Copiii Romania. 

Ofertele sunt atractive, fiecare alege ce i se potrivește în materie de cărți, de livrare și de context. Eu mă bucur să ajut în răspândirea informației și, dacă plasați o comandă, să îmi spuneți și mie ce cărți ați ales. Mulțumesc! 

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *