Cursuri de croitorie Design&Sew by Kirizza pentru doamne și domnișoare. Ediție specială Mommy & ME și Dress my Doll

Când mă gândesc la Laura Chiriță, îmi vin in minte cuvinte precum ”dedicare, creativitate, feminitate, respect”. Toate acestea o caracterizează pe ea, dar răzbat din fiecare produs vestimentar care iasă din mâinile ei.

M-am bucurat foarte tare când am văzut că are ediții bine gândite de croitorie, care cuprind 3 module de curs Design&Sew by Kirizza: SKIRT’n’Talk, TOP That S***T și in’CORSET’ated, în cadrul cărora participantele au ajuns să își croiască singure o fustă cloș, un top, respectiv un corset. Mai multe detalii despre ce a presupus fiecare modul, aici.

Nu aveți idee cât am vrut să ajung și eu la modulul cu fusta, nu de alta, dar am câteva idei pe care aș vrea să le pun în practică și poate ar fi cazul să învăț să croiesc și să cos la mașină. Mai mult, acum vreo două luni i-am făcut lui Draga o haină pentru păpușa ei Barbie și m-am entuziasmat. Poate și datorită experienței în sine, poate cum mi-am adus aminte de hainele făcute păpușilor mele și cât de fain era totul. Atunci i-am și scris Laurei și am întrebat-o de un atelier de genul acesta.  Și uite… că se va întâmpla pe 9 decembrie! Adevărul este că ediția de sâmbăta viitoare este una specială, cu tematica Crăciunului, în care participantele pot alege în prealabil ce anume doresc să facă: să parcurgă unul dintre modulele clasice amintite mai sus, să continue cu modulul Freestyle (care presupune transformarea tiparelor și finisarea produselor) sau optează pentru ”Mommy & ME și Dress my Doll”, pentru mămici și fetițele lor. Mai multe detalii despre ce presupune asta, inclusiv costuri, aici. Laura a promis că: ”Va fi o zi specială, în atmosferă de Crăciun, un fel de ziua porților deschise și learn what you desire day!” Eu zic că sună foarte bine și dacă, prin minune, se schimbă planurile, particip și eu cu Draga. Mi se pare o activitate atât de faină pentru mame și fetele lor și cred că ajută și atmosfera. Mai ales că toți ne lăsăm pătrunși de spiritul Crăciunului în curând. În plus, întâmplarea face că am trecut pe la atelier la începutul verii, când Laura a susținut un atelier. Ne-a plăcut și mie și lui Draga tot contextul: spațiul e foarte frumos, muzica acompania energia bună, toate doamnele erau concentrate pe ce aveau de făcut, Mia the dog ridica energia pozitivă la cote și mai înalte, bunătățurile pregătite de Laura și de mama Kameliei Hora, Nicoleta ne-au lăsat gura apă. Așadar, în baza amintirii și a promisiunii unei experiențe faine, de-abia aștept să merg/mergem, când se potrivește.

Dacă nu aveți planuri pe sâmbătă, vă recomand cu multă căldură să o contactați pe Laura și să mergeți ☺️

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.