Christmas Sales – Cumpărături de Crăciun în weekendul 8-9 decembrie, în Timișoara

Christmas Sales – Cumpărături de Crăciun în weekendul 8-9 decembrie, în Timișoara

Mătușa mea, Adișor pentru apropiați, obișnuiește să se pregătească temeinic pentru fiecare sărbătoare. De obicei, merge prin magazine sau comandă online cadouri pentru cei dragi cu vreo lună înainte. Excepție nu face nici acum. Draga are pregătit cadoul de Crăciun de 2 săptămâni deja… Și suntem în 5 decembrie!!

Cumva, mămicia m-a făcut să privesc altfel Crăciunul. Acum mă emoționez și accept filmele cu tematică, deși rulează undeva în fundal, în fiecare zi, pentru a nu o obișnui pe cea mică cu liniște deplină. De asemenea, din octombrie i-am comandat două salopete de dormit cu Crăciun și una pentru toată ziua cu ”Primul meu Crăciun”. Împreună cu sora și cumnata mea căutăm ținute la fel pentru bebelușii noștri, care vor avea aproape 5, 4, respectiv 3 luni la Crăciun. Acum două zile am căutat să comand globuri personalizate. Mă entuziasmează sărbătorile prin prisma fetiței. Ceea ce nu e un lucru rău, nici nu mai știu de când nu am fost atât de încântată că vine Crăciunul.

În ideea asta, am început să urmăresc ce se întâmplă și în oraș. Iar weekendul se anunță foarte plin, pe toate gusturile. Iată ce mi-a atras mie atenția:

  1. Christmas Sales Day la Atelier Bobar & Josephine – sâmbătă, de la 12:00 la 19:00  

Mă chinui să ajung de ceva vreme la fete și sper să reușesc într-un final! Nu de alta, dar mi-am propus să îmi fac un cadou memorabil de Crăciun.

Poți intra pe linkul evenimentului, regăsit mai jos, dar eu aleg să redau aici ce pregătesc Diana și Florina Bobar, Florina Erimescu – Josephine, Anca Lupu – Peonies și Adriana Unguraș.

REDUCERI de până la 70% la colecțiile anului 2018 Atelier Bobar, de 30% (valabile doar în acea zi) la NOILE paltoane/jachete și de 10% la precomenzi din colectia BOBAR vară 2019.

REDUCERI de 50% la toate centurile Josephine cu cristale Swarovski, de până la 70% la bijuteriile din colecția de vară 2018 și de până la 50% la bijuteriile din colecția toamnă/iarnă 2018-2019.

REDUCERI de 30% la aranjamente, coronițe și decorațiuni speciale Peonies.ro pentru Crăciun și de 30% la comenzile plasate sâmbătă.

REDUCERI de 20% la ședințe de automachiaj cu Adriana Unguras și GIFT Card-uri pentru machiaj.

La ce să te mai aștepți: la un Pop-up store Prospero Delicii + Espresso bar & candy bar & turtă dulce și la un Prosecco bar de la Enoteca de Savoya

 

Ce îmi place mie este caracterul social aferent (poate de asta am și ales să scriu articolul) : te poți înscrie la un giveaway în baza unei donatii de 20 de lei spre o cauză bună aleasă de atelier – Bursa de Fericire. Cei care donează pot câștiga unul din cele 5 premii: un card cadou Atelier Bobar în valoare de 300 de lei, o pereche de cercei Josephine la alegere, un machiaj Adriana Unguraș, o coroniță de Crăciun Peonies.ro, 1kg de turtă dulce Prospero Delicii. Înscrierile pot fi multiple (iar eu recomand asta, mai mult prin prisma donațiilor către o cauză socială!!). Câștigătorii se vor anunța seara, la ora 20:30, pe pagina eventului.

Ca o paranteză: sunt câteva luni de când eu donez lunar 4 euro către Bursa de Fericire. Eu am ales varianta de donații prin SMS la 8864 cu mesajul SPITAL, însă poți face și donații online pe site –www.bursadefericire.ro.. Ce mi se pare admirabil este că ești sunat să ți se facă un update la situația lucrărilor. Te încurajez să studiezi site-ul, merită să te implici.

Mai multe despre eveniment, pe pagina de Facebook.

Locație: Strada Barbu Filaret, nr.17.

 

2. Christmas Sales Party la Atelier Laura Chiriță – sâmbătă, de la 12:00 la 20:00  

Laura este o fată muncitoare, care s-a hotărât să încheie anul cu o petrecere binemeritată, atât pentru ea, cât și pentru clientele ei (actuale și potențiale). Vor fi reduceri la toate piesele, inclusiv la cele din colecția nouă. Dezvăluie surprizele pe rând, pe pagina de eveniment.

Locație: Bv. Gen. Ion Dragalina, nr. 7, ap. 15.

 

3.  Târgul Mămici Mai Tari Ca Google – sâmbătă și duminică, de la 10:00 la 19:00

Am mai spus și altă dată că MMTCG a devenit un fenomen – o comunitate puternică de mame, inițiată de Bianca Potyesz. La cât de mult s-a dezvoltat grupul, la câte acțiuni organizează și în câte cazuri se implică, nu pot decât să afirm că Bia are un drive și o determinare incredibile. Revenind la grupul MMTCG, acesta are reguli clar stabilite, ceea ce îmi place. Sunt câteva aspecte cu care nu rezonez și cred că este normal, însă e admirabil să vezi sprijinul oferit celor care au nevoie – sub formă de răspunsuri la întrebări, sfaturi, cazuri sociale.

Cred că Târgul MMTCG a venit natural în urma postărilor de pe Bursă, unde postează mai ales mamele care au afaceri de comerț cu amănuntul – iar anul acesta are loc cea de-a doua ediție. Se pun în vânzare jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți, cărți, bijuterii, accesorii, produse cosmetice, mâncare și produse BIO, decorațiuni și globuri pentru Crăciun, obiecte de decorațiuni interior. Pentru cei mici va fi un loc special amenajat, se pot poza cu personaje din Frozen, vor avea parte de facepainting, dans și baloane modelate.

Mai multe, pe pagina evenimentului

Locație: Casa Tineretului

 

4. Timișoara Design Xmas – Pop-up Store, sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 20:00  

Despre Timișoara Design Days am mai scris și în trecut. Reamintesc acum că este vorba de o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni, un eveniment realizat de Asociația Noi Re-Creăm în parteneriat cu Cluj Design Days. Așadar, va fi o expoziție de 2 zile cu vânzare de obiecte de mobilier, vestimentare, accesorii și ilustrații, create de 20 de designeri din Timișoara și din țară. Evenimentul are și o latură educativă, prin conferințele planificate:

Sâmbătă, ora 16.30:  „Culoare.Design.Marketing ”cu Timeea Bianca Diosi, designer interior și Elie Kamel, architect / designer interior (Timeea a fost mulți ani voluntară Verde pentru Biciclete)

Duminică, ora 12.00:  „Promovare Online: Tot ce ai vrut să știi, dar n-ai avut pe cine să întrebi!” cu Toma Grozăvescu

Mai multe, pe pagina evenimentului. 

Locație: fostul Jazzisimo, actuală Galeria Calpe (la Bastion)  

 

Dacă și tu te lași pradă spiritului Crăciunului, sper să iei în considerare aceste 4 opțiuni de cumpărături tematice din acest weekend. Cum ziceam, sunt opțiuni pe toate gusturile, de la tinere trendy, la fashionistas, la iubitoare de prețios, la femei interesate de mâncare și produse bio, la mame cu toate descrierile dinainte.  

 

Sursa foto: Pinterest

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *