Un apel la omenie: încalță un copil în sezonul rece

Am auzit de campania “Încalță un copil de toamnă”, inițiată de Mirela Rețegan pe grupul Mămici Mai Tari Ca Google (vedeți aici mai multe detalii: https://mirelaretegan.ro/campanii/incalta-un-copil-de-toamna-id1385.html) și extinsă de MMTCG în Timiș. Am spus mereu că apreciez implicarea MMTCG în acțiuni umanitare și, pe cât posibil, ca orice mamă, încerc să mă implic în cele care îmi ating o coardă sensibilă. 

Ideea este simplă : copii din familii fără posibilități au nevoie de încălțăminte pentru sezonul rece. Cei care doresc să ajute sunt rugați să cumpere cel puțin o pereche ghete / cizme / bocanci, noi, îmblăniți, groși, rezistenți la apă. Mărimile necesare sunt 28-40 pentru fetițe / băieți și ideal ar fi să treceți pe cutie mărimea și cui îi este potrivită (f/b). 

Pachetele se strâng la MMTCG până în 1 noiembrie sau se pot duce la spectacolul Gașca Zurli pe 5 noiembrie sau se pot trimite prin curier la Compania Zurli Str Oltetului 30 Sector2 Bucuresti- tel 0728143173. În Timișoara, coletele se strâng pe zone, cum se poate vedea pe grup, însă vă las mai jos 2 date de contact, iar pentru detalii suplimentare, o puteți suna pe Bia. 

Zona Giroc și Giroc sat – Eli Popa Voicu, strada Mureș nr 118 B ( lângă Atos ), program de luni până vineri între 10.00 – 16.00 )

Zona Șagului – Bianca Potyesz, tel 0740483729.

 

Am simțit nevoia să dau mai de aceste informații și să fac un apel la omenie. Am fost acum câteva săptămâni la cumpărături de pantofi cu Draga și ne-am bucurat de bucuria ei când a încercat pantofii. Ne amuzăm de râsul ei colorat de fiecare dată când o încălțăm. Ea e fericită că știe că merge la plimbare, fie prin casă, fie afară. Când am aflat de campanie, mi-am dat seama cât de binecuvântați suntem că nu ne facem griji pentru încălțăminte. Dar sunt copii afectați din cauza asta. De frig și de rușine că nu au pantofi buni / noi / ai lor / frumoși. Rușine mi-a fost și mie că nu mi-au trecut prin cap lucrurile astea. Cu proxima ocazie cu care ajung în oraș, merg la cumpărături. Și sper ca acest articol să ajungă și la alții care vor și pot face la fel. Mai avem puțin timp. Mulțumesc!! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.