Inspirație: peste 50 de feluri de a împacheta cadourile

Inspirație: peste 50 de feluri de a împacheta cadourile

Decembrie este luna cadourilor. Ți le faci ție sau le faci celor dragi. Sau participi la un Secret Santa la birou. În ultimii ani, m-am obișnuit să ofer și să primesc cadouri în pungi de cadou. Frumoase, nu am ce zice. Dar anul acesta, în măsura în care reușesc să ajung la cumpărături, mi-am propus să fac altfel. Și am căutat inspirație. Iar sursa mea majoră este Pinterest. Am luat de acolo fotografii cu peste 50 de feluri de a împacheta cadourile. Nu le-am testat încă, dar suntem de-abia la început de lună.

Am ales poze cu elemente naturale (de exemplu, crenguțe de brad, flori, frunze, plante, pene), cu pompoane (eu le iubesc de vreo jumătate de an și nu m-am mirat când le-am găsit…), cu globuri, steluțe, cu instalații luminoase, cu lănțișoare, cu decupaje / elemente de DIY, cu poze, cu confetti, cu dulciuri. Câteodată împachetarea necesită hârtie simplă, câteodată se folosește una pretențioasă. În orice caz, sunt atâtea modalități de a da plus valoare unui cadou încât ar fi păcat să nu ne punem creativitatea la bătaie. Un strop de caracter personal este mereu apreciat, iar cadoul cu atât mai mult devine mai prețios.

Sper să îți placă ce am găsit și să te inspire! În final, mai precizez un lucru: da, tuturor ne plac cadourile. Să le oferim, să le primim. Dar să nu uităm că timpul petrecut împreună, o vorbă bună și un zâmbet sunt mult mai valoroase decât cel mai scump lucru găsit prin magazine.

 

Sursă fotografii: Pinterest.

Textele publicate pe RominaFaur.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Pentru texte de dimensiuni mai mari, se impune trimiterea unei solicitări către contact@rominafaur.ro. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 thoughts on “Inspirație: peste 50 de feluri de a împacheta cadourile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *