Concurs Bookfest nr.1: câștigă un voucher de cumpărături la Bookfest!

Zilele trecute am anunțat cu bucurie ediția a VIII-a a Salonului Internațional de Carte Bookfest, al cărui partener media sunt. În această calitate, sunt încântată să ofer 3 premii cititorilor în general, respectiv cititorilor rominafaur.ro în particular. Eu sunt mereu bucuroasă când primesc cărți sau vouchere pentru achiziționarea lor, așa că mă gândesc că sunt iubitori de lectură care ar fi fericiți să își facă un astfel de cadou. Premiile constau în câte un voucher de cumpărături la Bookfest în valoare de câte 100 de lei. Cum voi oferi aceste premii? În cadrul a 2 concursuri. Primul este anunțat azi, următorul sâmbătă.

Concursul de azi se va desfășura pe pagina de Facebook rominafaur.ro, însă prefer să trec aici mecanismul concursului și regulamentul.

Ce trebuie să faci?

 1. Să dai like la pagina de Facebook RominaFaur.ro
 2. Să dai Attend / interested la evenimentul Bookfest de pe Facebook 
 3. Să scrii într-un comentariu la postarea de pe Facebook o recomandare de carte, pe care alții ar putea să o caute la Bookfest. Ce ai citit în ultima vreme și te-a impresionat? Care e cartea ta preferată și pe care o recomanzi tuturor prietenilor tăi? Ce e de citit neapărat? M-aș bucura să scrii și motivul, însă nu este obligatoriu.
 4. Să dai share la postarea de pe Facebook pentru a afla și alți cititori de concurs. Asta pentru că am observat că cititorii, în general, nu sunt egoiști. Te rog să pui textul următor la postarea ta : La Bookfest vor fi expuse peste 25.000 de cărți. Eu îți recomand cartea  … (aici completezi cu cea recomandată de tine în comentariu)

Sper ca acești pași să nu fie prea mulți și greoi, dar eu am încredere în cititorii mei.

Concursul se derulează de azi până miercuri, la ora 23:59 și joi va fi ales un singur câștigător, pe care îl voi anunța pe pagina de Facebook, cu update și la acest articol.

Ce trebuie să mai știi? Un mic regulament pentru ca totul să decurgă ok:

 1. Voucherul va putea fi folosit doar în cele patru zile în care se desfășoară Bookfest Timișoara 2019 (4 – 7 aprilie).
 2. Voucherul este nominal. Astfel încât, dacă știi că nu vei fi în oraș în weekendul respectiv, lasă acestă șansă de valorificare altora.
 3. Câștigătorul va ridica voucherul direct de la Bookfest, de la standul organizatorului,  în baza cărții de identitate.
 4. Voucherul va putea fi folosit la oricare dintre standurile expozanților, dar numai la unul singur, el neputând fi împărțit la standurile mai multor edituri.
 5. Dacă valoarea cumpărăturilor de la standul ales depășește 100 de lei atunci posesorul va trebui să plătească diferența. Ceea ce mi se pare mai mult decât de bun simț.
 6. Îmi păstrez dreptul de a elimina comentariile cu limbaj nepotrivit. Deși mă îndoiesc că va fi cazul.

 

Mult succes!!

 

Update: Câștigătorul premiului este Adela Mustață. Felicitări!! La postarea de pe pagina de Facebook am adăugat un comentariu cu filmulețul extragerii câștigătorului.

Un comentariu la „Concurs Bookfest nr.1: câștigă un voucher de cumpărături la Bookfest!

 1. Pingback: Concurs nr.2: cu cine mergi la Bookfest? - Romina Faur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *