Concurs nr.2: cu cine mergi la Bookfest?

Am organizat zilele trecute primul concurs Bookfest și am desemnat primul câștigător al unui voucher de cumpărături în valoare de 100 ce lei în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest. Cum am promis, mai am 2 astfel de premii de acordat! Voi face acest lucru printr-un alt concurs 😊

Am pornit de la ideea că “cine se aseamănă, se adună”. Eu, una, am prietene care citesc! Beletristică, lectură de specialitate, cărți pentru copiii lor… Astfel că o bucurie vine mai bine la pachet. Iată cum am gândit derularea concursului pe Facebook și ce anume trebuie să faci:

  1. Să dai like la pagina de Facebook RominaFaur.ro dacă nu ai făcut-o deja 
  2. Să dai Attend / interested la evenimentul Bookfest 
  3. Să etichetezi într-un comentariu la postarea de pe Facebook un prieten/o prietenă care iubește cărțile și care își dorește să meargă la Bookfest.
  4. Să dai share la postarea de pe Facebook pentru a afla și alți cititori de concurs, cu rugămintea să pui textul următor la postarea ta : Și eu merg la Bookfest!

 

Concursul se derulează de azi până duminică, la ora 23:59. Vor intra în concurs atât cel care comentează, cât și cel etichetat. Poți comenta de mai multe ori, condiția este să etichetezi persoane diferite. Cel etichetat, la rândul său, poate participa comentând la rândul său. Sunt astfel mai multe șanse de câștig. Deși eu cred că având mai mulți prieteni care citesc, ești deja câștigat! Voi folosi random.org pentru desemnarea câștigătorilor în cursul zilei de luni și îl voi anunța pe pagina de Facebook, cu update și la acest articol.

 

Ce trebuie să mai știi? Un mic regulament ca totul să decurgă ok:

  1. Voucherele vor putea fi folosite doar în cele patru zile în care se desfășoară Bookfest Timișoara 2019 (4 – 7 aprilie).
  2. Voucherele sunt nominale. Astfel încât, dacă știi că nu vei fi în oraș în weekendul respectiv, lasă acestă șansă de valorificare altora.
  3. Câștigătorii vor ridica voucherele direct de la Bookfest, de la standul organizatorului,  în baza cărții de identitate
  4. Voucherele vor putea fi folosite la oricare dintre standurile expozanților, dar numai la unul singur, voucherele neputând fi împărțite la standurile mai multor edituri.
  5. Dacă valoarea cumpărăturilor de la standul ales depășește 100 de lei atunci posesorul va trebui să plătească diferența. Ceea ce mi se pare mai mult decât de bun simț.
  6. Îmi păstrez dreptul de a elimina comentariile cu limbaj nepotrivit. Deși mă îndoiesc că va fi cazul.

 

Mult succes!!

Update: felicitări câștigătoarelor Alina Lelescu și Cristine Harnischfeger. Acestea au fost alese prin random.org, iar filmulețul aferent extragerii a fost postat într-un comentariu la concursul de pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *